Làmines retroreflectants prismàtiques

Les làmines prismàtiques de Avery Dennison per a senyals de carretera proporcionen un nivell de brillantor 3 a 4 vegades més gran que els actuals estàndards mínims. Com? La làmina compte amb 22.000 microprismes per polzada quadrada, de manera que ofereix una major reflectivitat en els angulos de observació tipics a la carretera. Disponible en dos graus:


T-7500 Proporciona el més alt nivell de retroreflexió i excel · lent color durant el dia. és la nostra primera línia de làmines prismàtiques aplicable a totes les carreteres d'alta velocitat i les zones urbanes on els nivells més alts de llum ambiental poden fer que els senyals siguin menys visibles . La làmina T-7500 és ideal per pòrtics, banderoles, cartelleria lateral i senyals direccionals. Els senyals de trànsit fabricades amb T-7500 proporcionen una millor i més ràpida detecció del senyal, i una major llegibilitat de la mateixa.

T-6500 és un grau d'alta intensitat el qual ofereix una alternativa a les làmines de microesferes d'alta intensitat amb colors més brillants durant el dia i amb un nivell de reflectància molt més gran. La T-6500 prismàtic d'alta intensitat és una làmina resistent i altament reflectant dissenyada per al control de trànsit i senyals de codi, cartelleria lateral, etc

Làmines retroreflectants Microprismáticas especials

NOTA IMPORTANT: Les làmines microprismáticas de Avery Dennison no tenen requisits d'orientació en la seva aplicació. Aquests materials garanteixen un rendiment visual òptim independentment de com es va fer el senyal. Això permet als fabricants minimitzar la pèrdua de paper a l'hora de la retolació de llegendes, etc.